Tjenester

LØNN

Vi er behjelpelig med periodisk lønnskjøring og følger opp oppgaver til myndighetene som leveres ferdig utfyllt via Altinnportalen, og for innbetaling av skatt, påleggstrekk, arbeidsgiveravgift etc for kunde.

Vi kjører lønn på Huldt & Lillevik Lønn som er vårt lønnssystem.

Har du spørsmål i forbindelse med lønn er du velkommen til en prat.

ÅRSAVSLUTNING

Vi utfører komplett årsavslutning med selvangivelse og alle ligningspapirer som ditt regnskap har behov for ved hjelp av Akelius årsoppgjørssystemer.

Vi utfører også avslutninger med selvangivelse for personlige næringsdrivende som ikke er regnskapspliktige men som må levere selvangivelse og næringsoppgave.

Du er velkommen til en prat med en av våre medarbeidere.

REGNSKAP

Vi fører regnskap på vårt moderne dataanlegg og bruker InfoEasy - økonomisystem fra Daldata AS som har vist seg stabilt og uten problemer i flere år.

Vi fører i tillegg på Agro-data - økonomisystem fra samme leverandør, og her kan du som kunde gjøre mye selv og levere dette som FIL til oss for at vi kan gjøre alt klart til for innlevering av selvangivelser og årsoppgjør.

Vi har også kompetanse på Tripletex økonomisystem som er et Sky-basert regnskapsprogram hvor bruker og vi kan samarbeide om bilagsflyt.


Tilleggstjenester som vi kan tilby:

Elektronisk remittering:

Vi sørger for betaling av dine leverandørfakturaer til forfall